söndag 22 mars 2009

Allsvenskan!

Nu är det snart äntligen dags för fotbollen! Jag tycker det är hur jävla kul som helst att gå på bandy, handboll och hockey under vintern men man kan ju inte ljuga om att det är fotbollen på sommaren som smäller högst.

BWU kommer vara lite splittrade under dessa 2 första veckorna i allsvenskan.

Elfsborg - Hammarby 4/4

Det är planerat tågresa från Skövde till Borås. Det blir 5-6 BWU på plats och det är frittfram för alla att åka med. 10.32 går tåget från Skövde!
Det ryktas att det är "Brasseriet" i Borås som är samlingsplatsen för alla Bajare. Så vi droppar väl in där runt 12.00 tiden.

14.00 är det samling för samtliga Bajare på "stora torget" för gemensam marsch till arenan som dagen till ära döpts om till "Bajen arena". Detta är inget ni kan missa så köp biljetter via Hammarbys e-shop!

Hammarby - Gefle 12/4

Även denna matchen blir BWU lite splittrat. 3 av medlemmarna har fixat bostad i Stockholm mellan lördag och söndag så vi finns redan på plats för att festa under lördagkvällen.

2 av medlemmarna kommer troligtvis åka upp på söndag morgon med ett tidigt tåg för att sluta upp med oss andra.


Så här ser det alltså ut första 2 matcherna i allsvenskan. Vi garanterar att det kommer bli fest så våga inte ens tänka tanken på att sitta hemma!

Det e vi som e HAMMARBY!

1 kommentar:

Anonym sa...

SOMMAR MED BWU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!